Wayne Poyner nieuwe HJO sv Diemen

20 september 9:30  sv Diemen is verheugd om mede te kunnen delen dat Wayne Poyner per direct onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding wordt. Met Wayne hebben we een ervaren man in het vak die binnen alle gelederen in de club bekend is. Hij zal samen met de Technische Coördinatoren uit de jeugd het voetbalbeleid verder inhoud geven en de trainers ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij kijken er erg naar uit om samen met Wayne de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de jeugdopleiding! meer »

Start innen contributie seizoen 2022-2023

12 september 8:15  Deze week begint Nikki met het innen van de contributie voor het lopende seizoen. Nikki zal vanaf dit seizoen het innen van de contributie overnemen van onze ledenadministratie. Al onze leden ontvangen, op het bij ons bekende mailadres, een mail met daarin de verschillende mogelijkheden om de betaling te verrichten. Het email domein waarvan u een mail kunt verwachten is @nikki.mx.yazoom.nl. Elk lid een eigen nummer gekregen bij Nikki (dit is het gedeelte voor het emaildomein), dit zorgt er voor dat iedere mail van een SV Diemen lid in een eigen dossier terecht komt bij Nikki.  Het betalen in termijnen is ook mogelijk en hiervoor brengt Nikki een beperkt bedrag in rekening. Wanneer uw contributie via de stadspas of via het jeugdsportfonds loopt dan heeft u de mogelijkheid dit aan te geven bij Nikki.  U kunt tevens telefonisch benaderd worden door Nikki om uw contactgegevens te controleren. meer »

Contributie seizoen 2022-2023

23 juni 19:45  Dit bericht gaat over de hoogte van de contributie en de toekomstige verandering in het innen van de contributie voor het komende seizoen. Contributie Het bestuur van SV Diemen heeft besloten om de contributie voor het komende seizoen niet te verhogen. De huidige financiële situatie staat ons dit toe en tevens willen wij als bestuur onze leden tegemoetkomen in deze tijd dat veel zaken steeds duurder worden. In de komende periode zullen we ons beraden over de contributie ontwikkeling in de jaren die voor ons liggen. meer »

Interview: Ruben van der Meer

20 mei 8:30  Periodiek interviewen wij een vrijwilliger van onze mooie vereniging. Op deze manier zetten wij iemand in het zonnetje die veel voor onze club doet en laten we onze leden kennis maken met de waardevolle mensen die achter de schermen druk zijn met onze club draaiende te houden. Dit keer interviewden wij Ruben van der Meer. Ruben is een van die stille helden op de achtergrond. Coördinator O13, trainer 13-3(zoon speelt daar niet) & onderdeel van het wedstrijdsecretariaat.meer »

Nieuwsbrief Jeugd

23 maart 10:00  Nieuwe nieuwsbrief van de jeugd is er! meer »

Selectiedagen sv Diemen

22 maart 10:00  Ben je een talentvolle voetballer (jongen of meisje) en wil je alles uit jezelf halen? Wil je spelen bij een ambitieuze club onder de rook van Amsterdam? Meld je dan nu aan voor de selectiedagen van sv Diemen door het formulier volledig in te vullen. Je krijgt altijd een reactie van ons, ook als je niet wordt uitgenodigd. De plekken binnen de selectie zijn schaars dus je moet wel een echte verbetering zijn ten opzichte van de jongens/meisjes die er al rondlopen. Mocht je het niet redden mag je altijd aansluiten bij onze breedte teams. Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB. meer »

SV Diemen is uitgeroepen tot Diemenaar van 2021

30 december 9:00  SV Diemen is door het Diemernieuws uitgeroepen tot Diemenaar van 2021 en wij zijn hier enorm trots op. Deze prijs is een erkenning voor al het werk dat wij als club doen om de jeugd en senioren van Diemen aan het voetballen te houden en daarnaast de club een belangrijke plek in de Diemense gemeenschap te geven. meer »

Interview: Petra la Ficara

9 december 8:45  Periodiek interviewen wij een vrijwilliger van onze mooie vereniging. Op deze manier zetten wij iemand in het zonnetje die veel voor onze club doet en laten we onze leden kennis maken met de waardevolle mensen die achter de schermen druk zijn met onze club draaiende te houden. Dit keer interviewden wij Petra la Ficara. Petra doet al enige jaren de ledenleden- en contributie administratie voor SV DIEMEN. De stille kracht op de achtergrond.meer »

Steun onze club

9 december 8:15  Het zijn bijzondere tijden, ook voor onze club. Nu wij gesloten zijn kunnen we iedere vorm van steun goed gebruiken. Daarom vragen wij graag je aandacht voor het volgende!meer »

Nieuwe keeperstrainer jeugd

7 december 19:15  Wij zijn verheugd om eindelijk aan te kunnen kondigen dat sv Diemen en keeperstrainer Pascal Doest een samenwerking aangaan vanaf januari 2022. Pascal gaat voor SV Diemen de keeperstrainingen verzorgen voor onze gehele jeugd. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!