Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HOME

HOME

Adinf BV nieuwe hoofdsponsor sv Diemen

21 november 11:45  Afgelopen tijd zijn wij in gesprek gekomen met Eddy van den Hazel. Eddy is directeur van Adinf BV. Adinf BV is het onafhankelijke adviesbureau ondergrondse infrastructuur. Zij zijn gespecialiseerd in het beheer en reconstrueren van telecommunicatie netwerken. Tijdens corona heeft Adinf BV sv Diemen al ondersteund met een flinke financiële injectie. meer »

116x gelezen

Cees Boot wordt Hoofd Voetbalzaken

15 november 14:45  Met veel trots kunnen wij melden dat Cees Boot per direct aangesteld is als Hoofd Voetbalzaken binnen sv Diemen. Hoofd Voetbalzaken is verantwoordelijk voor het bewaken en uitvoeren van het technisch beleid van de jeugd en senioren en daarmee ook de doorstroom van jeugd naar de senioren. meer »

79x gelezen

ALV 2022

14 november 12:15  ALV 2022 Op maandag 21 november 2022 organiseren wij onze algemene ledenvergadering (ALV). De ALV start om 20:00 en eindigt om 22:00. Dit jaar is het gelukkig weer mogelijk om de ALV in de kantine plaats te laten vinden en wij nodigen u hiervoor van harte uit. Om zo veel mogelijk leden in staat te stellen de ALV bij te laten wonen is het ook mogelijk om aanwezig te zijn via een teams meeting. meer »

54x gelezen

Ajax zoekt gastgezinnen

9 november 11:15  Voor de liefdevolle opvang van jeugdspelers is Ajax op zoek naar gastgezinnen die de zorg voor kinderen/jong volwassenen op zich willen nemen. Spelers van Ajax komen tegenwoordig uit allerlei landen en uit verschillende regio’s in Nederland. Het gaat niet alleen om spelers, maar ook om speelsters en de leeftijd kan variëren van ongeveer 12 tot 19 jaar. meer »

100x gelezen

Wedstrijdsecretariaat

31 oktober 12:45  Het wedstrijdsecretariaat heeft sinds kort extra informatie staan op de website van SV Diemen. We hebben hier geprobeerd om veelgestelde vragen te beantwoorden.meer »

88x gelezen

Wayne Poyner nieuwe HJO sv Diemen

20 september 9:30  sv Diemen is verheugd om mede te kunnen delen dat Wayne Poyner per direct onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding wordt. Met Wayne hebben we een ervaren man in het vak die binnen alle gelederen in de club bekend is. Hij zal samen met de Technische Coördinatoren uit de jeugd het voetbalbeleid verder inhoud geven en de trainers ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij kijken er erg naar uit om samen met Wayne de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de jeugdopleiding! meer »

182x gelezen

Start innen contributie seizoen 2022-2023

12 september 8:15  Deze week begint Nikki met het innen van de contributie voor het lopende seizoen. Nikki zal vanaf dit seizoen het innen van de contributie overnemen van onze ledenadministratie. Al onze leden ontvangen, op het bij ons bekende mailadres, een mail met daarin de verschillende mogelijkheden om de betaling te verrichten. Het email domein waarvan u een mail kunt verwachten is @nikki.mx.yazoom.nl. Elk lid een eigen nummer gekregen bij Nikki (dit is het gedeelte voor het emaildomein), dit zorgt er voor dat iedere mail van een SV Diemen lid in een eigen dossier terecht komt bij Nikki.  Het betalen in termijnen is ook mogelijk en hiervoor brengt Nikki een beperkt bedrag in rekening. Wanneer uw contributie via de stadspas of via het jeugdsportfonds loopt dan heeft u de mogelijkheid dit aan te geven bij Nikki.  U kunt tevens telefonisch benaderd worden door Nikki om uw contactgegevens te controleren. meer »

300x gelezen

Contributie seizoen 2022-2023

23 juni 19:45  Dit bericht gaat over de hoogte van de contributie en de toekomstige verandering in het innen van de contributie voor het komende seizoen. Contributie Het bestuur van SV Diemen heeft besloten om de contributie voor het komende seizoen niet te verhogen. De huidige financiële situatie staat ons dit toe en tevens willen wij als bestuur onze leden tegemoetkomen in deze tijd dat veel zaken steeds duurder worden. In de komende periode zullen we ons beraden over de contributie ontwikkeling in de jaren die voor ons liggen. meer »

504x gelezen

Interview: Ruben van der Meer

20 mei 8:30  Periodiek interviewen wij een vrijwilliger van onze mooie vereniging. Op deze manier zetten wij iemand in het zonnetje die veel voor onze club doet en laten we onze leden kennis maken met de waardevolle mensen die achter de schermen druk zijn met onze club draaiende te houden. Dit keer interviewden wij Ruben van der Meer. Ruben is een van die stille helden op de achtergrond. Coördinator O13, trainer 13-3(zoon speelt daar niet) & onderdeel van het wedstrijdsecretariaat.meer »

665x gelezen

Nieuwsbrief Jeugd

23 maart 10:00  Nieuwe nieuwsbrief van de jeugd is er! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!