Teamindelingen seizoen 2021/2022 - Onderbouw

17 juni 11:15  Beste spelers, ouders en begeleiders, Afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met volgend seizoen. Zoals elk jaar zijn de nieuwe teams met veel zorg samengesteld en hebben wij ons best gedaan om alles zo eerlijk mogelijk in te delen.meer »

Vacature : Coördinator Jeugd O6 & O7

9 juni 12:45  Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om zich te bemoeien met de kleinste voetballers van onze vereniging. Samen met de Hoofd Jeugdopleidingen Onderbouw ben jij het aanspreekpunt voor ouders. meer »

Resultaten ledentevredenheidsonderzoek bekend

2 juni 10:15  De resultaten van ons ledentevredenheidsonderzoek 2021 zijn bekend. Er hebben 199 leden hun mening over onze club gegeven. Het algemene cijfer dat door de respondenten is gegeven aan onze club is een 6,9. Dit cijfer zien we als een mooie voldoende, resulterend uit veel vrijwillige inspanningen in de afgelopen jaren, maar wel met genoeg ruimte voor verbetering.meer »

Nieuwsbrief Jeugd

31 mei 11:00  Nieuwsbrief Jeugd!meer »

12 juni Nationale Voetbaldag

27 mei 13:45  Beste voetballiefhebbers, Zaterdag 12 juni is het Nationale Voetbaldag. We willen deze dag gebruiken om na een pittig jaar weer leuke activiteiten te organiseren voor onze jeugdteams en geld in te zamelen voor onze allereerste picknick clubtafel. Hopelijk de eerste van vele gesponsorde clubtafels. Kids van 5-12 jaar kunnen 3 uur lang genieten van allerlei voetbalpret zoals voetbal-dart, curvegoal, springkussens, wedstrijdjes en er zal voor een broodje met een drankje worden gezorgd. meer »

In- en uitschrijfmomenten op de club

24 mei 20:45  Deze week is er gelegenheid voor (aspirant)leden om zich in of uit te schrijven. Dit is mogelijk in het verenigingsgebouw van sv Diemen op woensdag 26 mei van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 29 mei van 10.00 uur tot 12.00 uur. We verzoeken u wel de corona regels in acht te nemen, dat wil zeggen, dat niet iedereen tegelijk naar binnen kan gaan, iedereen een mondkapje moet dragen en we u verzoeken om de 1,5 meter afstand in acht te nemenmeer »

Interview: Andrea Brink

22 april 9:15  Periodiek interviewen wij een vrijwilliger van onze mooie vereniging. Op deze manier zetten wij iemand in het zonnetje die veel voor onze club doet en laten we onze leden kennis maken met de waardevolle mensen die achter de schermen druk zijn met onze club draaiende te houden. Dit keer interviewden wij Andrea Brink. Andrea is een duizenpoot binnen onze club. Wedstrijdsecretariaat, kantine en reanimatieinstructeur voor de trainers en andere vrijwilligers.meer »

Ajax komt naar Diemen!

9 april 12:00  Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil je een dag trainen als Daley Blind, Davy Klaassen of Antony? Doe dan op donderdag 6 mei mee aan de Ajax Clinic bij SV Diemen! meer »

Interview: Richard Heus

23 februari 10:00  Periodiek interviewen wij een vrijwilliger van onze mooie vereniging. Op deze manier zetten wij iemand in het zonnetje die veel voor onze club doet en laten we onze leden kennis maken met de waardevolle mensen die achter de schermen druk zijn met onze club draaiende te houden. Dit keer interviewden wij Richard Heus. Richard is al sinds zijn 6e jaar lid van onze club en voetbalt bij de veteranen. Daarnaast zit hij sinds kort ook in het bestuur. Richard zijn vader en zoons zijn of waren ook betrokken bij de club.meer »

We hebben een webshop voor kleding!

8 februari 9:45  Vanaf vandaag verkrijgbaar in onze eigen shop! Heerlijke warme unisex SV DIEMEN ~ since 1931 HOODIE. In 3 kleuren verkrijgbaar. Voor 3 tientjes is hij zo besteld! Lekker warm voor de gure dagen! Ook leuk om kado te doen!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!