AVG Privacy policy

Privacyverklaring
Dit is de privacyverklaring van Sportvereniging Diemen, gevestigd te Diemen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40532354, hierna te noemen: `de Vereniging`.
Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: secretariaat@svdiemen.nl.

Klik hier voor onze AVG - Privacyverklaring

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!