Hoofd Sponsoren - Dorpse club met ambitie sinds 1931

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofd Sponsoren

Hoofd Sponsoren

HOOFDSPONSOR JEUGD
adinflogo.jpgadinf.jpg
Wie we zijn
Adinf BV is het onafhankelijke adviesbureau ondergrondse infrastructuur. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer en reconstrueren van telecommunicatie netwerken.

Wat we doen

Sinds onze introductie op de markt in 2010 beheren wij de netwerken van diverse grote wereldwijde spelers binnen de Nederlandse landsgrenzen, en dit doen wij nog steeds.

Een verlengstuk van het beheer van de netwerken van onze cliënten zijn de werkzaamheden welke, in het kader van door derden geïnitieerde projecten, aan de netwerken uitgevoerd dienen te worden, de reconstructies.

Sponsoring

Sponsoring van kleding van alle jeugdteams O8 tm O23


HOOFDSPONSOR SENIOREN

logoviewrkant.jpgIMG_3534.JPG
Wie we zijn
AVT Makelaars is al sinds 2004 makelaar in Diemen, Amsterdam, Weesp en omgeving en staat bekend om hun professionele én persoonlijke aanpak.

Wat we doen

 Bij AVT Makelaars wordt u van A tot Z geadviseerd, begeleid en ontzorgd bij de aan- en verkoop of verhuur van uw woning en bij het uitvoeren van taxaties.

Sponsoring

Sponsoring van kleding van alle senioren teams


HOOFDSPONSOR SPECIAL

Niefra_banner_svDiemen.jpg
Wie we zijn
Niefra Beveiligingen is specialist in technische beveiliging. Ons familiebedrijf bestaat ruim 36 jaar.  Ons team bestaat uit betrokken collega’s die al vele jaren bij ons bedrijf werken. Kwaliteit en service zijn voor ons erg belangrijk. Ons bedrijf drijft op die twee kernwaarden.

Wat we doen

Wij leveren technische oplossingen voor onbezorgde veiligheid. Zowel zakelijk als particulier. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden onze oplossingen met grote zorg en specialistische kennis. 

Sponsoring

Gebouw voorzien van nieuwe toegangscontrole en nieuw alarm

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!