Algemeen

sv Diemen neemt uitsluitend spelers aan, van wie de club overtuigd is dat zij zich binnen en buiten het veld op een nette manier gedragen. De ouders/verzorgers moeten een taak doen binnen de vereniging anders kan hun kind niet bij sv Diemen voetballen.

Indien ouders/verzorgers hiertoe niet bereid zijn wordt de aanmelding van hun kind niet geaccepteerd. Bij aanmelding van spelers onder de 19 jaar moeten de ouders/verzorgers bij de aanmelding van hun kind aanwezig zijn.

Beperkte toelating sv Diemen

Door de enorme populariteit van sv Diemen, groeit ook het aantal aanmeldingen om te voetballen bij sv Diemen. Toch kent deze groei zijn grenzen. Zowel in het aantal velden waarop kan worden gespeeld en getraind, als in de begeleiding. sv Diemen voert daarom voor de jeugd noodgedwongen een beperkte toelating in, waarbij zij tevens de kwaliteit voor haar huidige leden kan garanderen. Bij het plaatsen van nieuwe leden hebben leden die al een familielid hebben voetballen bij sv Diemen en de aanmelders die in Diemen wonen of op school zitten hebben voorrang.

Verder wordt getracht ook de kwalitatieve selectie spelers een plaats te bieden. Door een natuurlijk verloop zijn er altijd nieuwe plekken beschikbaar. Onderop staat een overzicht met de huidige openstaande plekken. Bij selectieteams wordt er wel eerst naar niveau gekeken.

Stap 1

- Vul het aanmeldingsformulier op onze website in. Dit is te vinden bij LID WORDEN -> AANMELDFORMULIER

- Je formulier wordt verwerkt door onze Wachtlijst Coördinator. Deze neemt contact op en zal uitleggen hoe het verder moet. Na deze stap ben je nog niet officieel ingeschreven.

Stap 2

Als de Wachtlijst Coördinator meld dat er meteen plek is dient men het Inschrijfformulier volledig en duidelijk in te vullen.  Deze kun je downloaden van de website(klik hier) of in de kantine invullen

Jeugdleden (onder 18 jaar) dienen zich bij de inschrijving te laten vergezellen door een van de ouders e/o wettelijke vertegenwoordigers.

Aanmelders vanaf 16 jaar dienen een kopie van een geldig identiteitsbewijs bij te sluiten. Men is verplicht de machtiging tot automatische afschrijving van de contributies en opgelegde boetes door de KNVB, zoals vermeld op het aanmeldingsformulier, in te vullen en te tekenen, anders kan de aanmelding niet worden geaccepteerd.

Stap 3

Het inschrijfformulier wordt op een woensdagmiddag of donderdagavond persoonlijk in ontvangst genomen door een functionaris van sv Diemen, die de identificatie en het formulier controleert (gesloten van 15 juni tot 15 augustus).

Tevens wordt dan contant het "inschrijfgeld" geïnd en de contributie. Dit kan cash of met de pin. Opsturen per post of mail is niet toegestaan. Wij willen persoonlijk met spelers en ouders/ verzorgers kennismaken dit ter controle en om mogelijke inzet als vrijwilliger te bespreken.

Stap 4

De inschrijving is pas geaccepteerd wanneer je bent ingeschreven als lid van de KNVB en een relatienummer is toegekend.

Inschrijfgeld

- Het bestuur heeft op 10 mei 2011 besloten een "inschrijfgeld" te gaan heffen voor het lidmaatschap van sv Diemen.

- Het inschrijfgeld voor een nieuw lid bedraagt € 25,-. Elk volgend gezinslid dat zich aanmeldt betaald een inschrijfgeld van € 10,-.

- Het inschrijfgeld moet contant bij aanmelding worden betaald. Je ontvangt hiervoor een kwitantie.

Opzeggen

De regels met betrekking tot het opzeggen van het lidmaatschap zijn conform onze Statuten artikel 7 lid 5a. Dit betekent dat de opzegging uiterlijk op 1 juni bij de ledenadministratie dient te zijn. Dit geldt ook als je wenst over te schrijven.

Bij opzegging dient aan alle financiële verplichtingen te zijn voldaan en de uitgereikte kleding en overige artikelen in goede staat zijn ingeleverd.

Te laat opzeggen betekent dat men pas kan opzeggen nadat de contributie voor het nieuwe, volgende, seizoen is voldaan.

Opzeggen is mogelijk door het formulier in te vullen op de volgende pagina: Lidmaatschap opzeggen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!