Wayne Poyner nieuwe HJO sv Diemen

20 september 2022 9:30

sv Diemen is verheugd om mede te kunnen delen dat Wayne Poyner per direct onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding wordt. Met Wayne hebben we een ervaren man in het vak die binnen alle gelederen in de club bekend is. Hij zal samen met de Technische Coördinatoren uit de jeugd het voetbalbeleid verder inhoud geven en de trainers ondersteunen in hun ontwikkeling. Wij kijken er erg naar uit om samen met Wayne de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van de jeugdopleiding!

Naast de vaste taken als HJO zal Wayne zich blijvend bezighouden met de stages binnen sv Diemen. sv Diemen  is een gecertificeerd leerbedrijf en kan daarom binnen de vereniging passende stagemogelijkheden aanbieden.
We zijn door deze wijziging op zoek naar een opvolger voor Technisch Coördinator Onderbouw & Middenbouw, meld je aan als je daarvoor je wilt inzetten.

Wij wensen Wayne enorm veel succes!

307313741_3193523024195642_850392599995025791_n.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!