• Oud-secretaris/ erelid Wout Koekkoek overleden

Wout Koekkoek is 30 augustus op 89 jarige leeftijd overleden.

Hij heeft vanaf het begin van zijn lidmaatschap op 1 januari 1984 tot 19 oktober 1998 de functie van secretaris van sv Diemen vervuld.

Hij heeft in die jaren veel werk verzet met onder andere de overgang van Spoorzicht naar de Diemen.

Wout is bij zijn terugtreden als secretaris op 19 oktober 1998 en tevens benoemd tot erelid van sv Diemen.

Op 19 oktober 1999 heeft Wout de zilveren waarderingsspeld van de KNVB ontvangen.

Op 10 oktober 1989 is de Stichting Sportaccommodaties De Diemen opgericht, op 1 januari 2000 is Wout toegetreden tot het bestuur van de Stichting in de functie van secretaris. Op 19 maart 2014 is Wout afgetreden.

Vanwege de leeftijd was het nog zelden dat Wout de accommodatie bezocht maar bij een ontmoeting in het winkelcentrum was hij altijd benieuwd hoe het met sv Diemen ging.

Met het overlijden van Wout Koekkoek heeft sv Diemen  een belangrijk lid verloren.

Bestuur sv Diemen