• werkzaamheden Muiderstraatweg vanaf 15 maart tot en met 19 maart

  Het GVB gaat werkzaamheden uitvoeren aan het spoor en de keerlus bij het eindpunt van lijn 9 aan de Muiderstraatweg. De werkzaamheden vinden plaats vanaf donderdagavond 15 maart, 23.00 uur, tot maandagochtend 19 maart, 07.00 uur.

  Tramlijn 9 aangepast
  Tijdens de werkzaamheden rijdt tramlijn 9 tot de halte Brinkstraat. Daar kunnen reizigers overstappen op de speciale buslijn 29. Deze buslijn rijdt via de gebruikelijke route van lijn 9 Haar de Nicolaas Lublinkstraat. Vanaf daar rijdt de bus via de Pr. Bernardlaan, de Pr. Beatrixlaan en de Burg. Bickerstraat terug Haar de Brinkstraat via de haltes op de Hartveldseweg (Schoolstraat en Arent Krijtsstraat). Bij de Brinkstraat kan overgestapt worden op lijn 9, of er kan met de bus meegereisd worden Haar het Amstelstation.

  Geen doorgaand verkeer op deel Muiderstraatweg
  In verband met de werkzaamheden is doorgaand verkeer richting Diemen Centrum over de Muiderstraatweg vanaf de Provincialeweg niet mogelijk vanaf

  ?? donderdagavond 15 maart, 23.00 uur tot maandagochtend 19 maart, 07.00 uur

  De sportvelden, het zwembad en de woonwijk Plantage de Sniep zijn tdens deze afsluiting wel per auto bereikbaar. Het is niet mogelijk vanaf Plantage de Sniep over de Muiderstraatweg richting Diemen Centrum to rijden; u moet omrijden via de Provincialeweg. Tijdens de werkzaamheden zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen to leiden.

  Fietsers en voetgangers
  Fietsers en voetgangers kunnen via de gebruikelijke omleidingen hun weg vervolgen.