• sv Diemen heeft nieuwe trainers opgeleid.

SV Diemen heeft voor een aantal leden een opleiding Pupillentrainer verzorgd. 10 weken lang zijn 12 leden van de club bezig geweest om de beginselen van het trainersvak te leren. Onder leiding van de ervaren KNVB coach Leefels zijn alle kandidaten geslaagd en hebben afgelopen vrijdag hun diploma gekregen van de voorzitter.

Wij zijn iedereen dankbaar dat iedereen in zijn/haar vrije tijd de lessen hebben gevold en de komende jaren bij de club training gaat geven aan onze jeugd. Een aantal van deze mensen hebben al aangegeven om de vervolg opleiding te gaan doen.

De club kan zeker nog meer trainiers gebruiken en is van lan om volgend seizoen weer een cursus aan te bieden. Als je ook deze opleiding wil gaan doen, neem dan contact op met de secretaris.