• Mylene gaat tevredenheid van de jeugd onderzoeken

De J-score is een instrument om op snelle en eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de jeugdgerichtheid van de sportvereniging.

De J-score geeft een totaalscore voor jeugdgerichtheid en aanknopingspunten om de jeugdgerichtheid te verbeteren. Hiernaast zal ik ondersteunen bij het organiseren van een aantal activiteiten waaronder het weekendje LOL en de talentendag. Ik heb erg veel zin in de komende periode en ik ga mijn best doen om mooie resultaten naar voren te brengen en goede adviezen te kunnen geven.

Tot ziens langs de lijn.

• Mylene gaat onderzoeken

Mijn naam is Mylene Luijters en ik ben tweedejaars studente aan de Hogeschool van Amsterdam. Zelf heb ik een jaartje gevoetbald bij sv Diemen en zal ik het komende half jaar mijn stage gaan lopen bij sv Diemen. Tijdens mijn stage ga ik een onderzoek doen naar hoe tevreden de jongeren zijn met de club en hiervoor zal ik de J-score gaan inzetten.