• SV Diemen is ook de komende twee seizoenen partnerclub met STER van Ajax

Onze vereniging is al een groot aantal jaren partnerclub van Ajax. De samenwerking met de ca. 40 partnerclubs is de laatste 2 jaren geïntensiveerd.

Ajax heeft haar partnerclubs in categorieën ingedeeld van "normaal", via "plus +" naar "ster * ". Dit om beter maatwerk naar de successievelijke clubs te kunnen leveren.

Recent hebben wij bericht ontvangen van Ajax waarin zij aangeven dat SV Diemen ook voor de komende twee seizoenen in de hoogste categorie Partnerclub * (lees; ster) zijn ingedeeld.

De samenwerking behelst o.a. bijeenkomsten op voetbaltechnisch gebied, train de trainer-sessies, deelname aan toernooien op de Toekomst en consultancy (bijvoorbeeld op het gebied van video-analyse en sponsoring).

We zijn hier als SV Diemen erg trots op en kijken uit naar wederom een goede samenwerking met Ajax; wederom onder het gesternte van een STER *

Technische Jeugdcommissie SV Diemen

Metin Köse