• sv Diemen start samenwerking met 100%Voetbal Amsterdam

    Op dinsdagavond, 27 maart jl hebben wij een samenwerkingscontract getekend met 100% voetbal Amsterdam.

    100% voetbal Amsterdam zal gedurende 2½ jaar onze vaste kledingleverancier zijn. De samenwerking met Robeu Sport is hierdoor per direct beëindigd. Wij bedanken Robeu voor de goede samenwerking de afgelopen jaren en wensen hun veel succes voor de toekomst.

    Dit betekent dat de mogelijkheid om in de kantine voetbal kleding op te halen en/of te bestellen hiermee ook is vervallen. Vanaf vandaag zijn alle wedstrijd- en trainingskleding bij 100%Voetbal te koop.

    De winkel is te vinden in de Pretoriusstraat op nummer 2 in Amsterdam Oost, zeer makkelijk te bereiken met tram 9. Je kunt ze ook bellen 020-8463671 en uiteraard is er ook een website www.100voetbal.amsterdam

    Als lid van sv Diemen krijg je 10 % korting op alle sv Diemen voetbalkleding en andere aanverwante voetbal artikelen. Hiervoor dien je wel een klantenkaart aan te maken op de website www.100voetbal.amsterdam/klantenkaart (Vergeet niet te vermelden dat je lid bent van sv Diemen). In de winkel kan je ook een klantenkaart aanvragen overigens.