• Geen tijd om te voetballen? Da’s toch om te janken!

Via deze weg vragen we jullie aandacht voor een nieuwe gast die we zullen verwelkomen op ons sportpark. Het gaat over een nieuw voetbalinitiatief van de KNVB, genaamd Kicks. Kicks organiseert voetbal voor de liefhebbers met een druk leven en een volle agenda. Dat zijn voornamelijk mannen en vrouwen tussen de 19 en 40 jaar.

Vanaf 3 pril maart organiseren wij samen met Kicks op dinsdagen en donderdagen van 20.30-22.00u trainingen waaraan jullie kunnen deelnemen. Deze trainingen zijn voor iedereen toegankelijk. De eerste training wordt het eerst drankje ook nog is door Kicks gesponsord!

We hebben de afspraak gemaakt dat alle leden van onze club tot de zomer met de Kicks traininggratis mee mogen spelen (tot een maximum van 6 spelers per training). Je kunt je voor de training aanmelden door een mail te sturen naar remco@playkicks.nl of een appje naar 06-23888435.

We organiseren de activiteiten samen met Kicks, zij zijn niet commercieel en dragen een deel van de inkomsten af aan onze club.

Vragen? Neem contact op met remco@playkicks.nl.

Zie ook de commercial op youtu.be/fGFtrW5SCfQ en de facebookpagina www.facebook.com/kicksvoetbal/videos/186381855200245/