• HBO studenten starten met hun stage zaterdag 22/9

Beste leden van SV Diemen,

Wij zijn vier 3ejaars HBO studenten van de hogeschool Inholland te Diemen-zuid.

Ons is gevraagd om de situatie op het sportpark van SV Diemen nader te bekijken en zo mogelijk te verbeteren.
    Om dit te kunnen doen hebben wij enige informatie nodig vanuit de leden en/of bezoekers van SV Diemen.

Deze informatie zal gebruikt worden om twee evenementen te organiseren, deze evenementen zijn bestemd voor alle bezoekers en leden van SV Diemen.

Aanstaande zaterdag 22 september zullen wij daarom op het sportpark te vinden zijn en aan willekeurige bezoekers/leden de vraag stellen om een enquête in te vullen, het invullen van deze enquête zal niet langer duren dan 5 minuten.

Bij deze hopen wij u voldoende te hebben geïnformeerd over de reden van onze komst en het houden van de enquête.

Tot zaterdag!

Met sportieve groet,