• Samenwerking Sv Diemen en Voetbalschool Balcontrole

  Na de recente aankondiging in het Diemer Nieuws zijn wij verheugd te kunnen melden dat Sv Diemen een samenwerking is aangegaan met Voetbalschool Balcontrole. Balcontrole is aanbieder van trainingen voor zowel jongens en meiden en zij traint volgens een unieke wedstrijdgerichte techniekvormen. Er wordt bijvoorbeeld getraind op het aanleren van een totale balcontrole, één-tegen-één situaties en het passeren en domineren van je tegenstander. 

  Dit past geheel in het streven van onze vereniging verdere sportieve stappen te zetten naar de toekomst. Door nog meer in de jeugd te investeren willen wij de jeugdleden zich nog beter sportief laten ontwikkelen en voor de club behouden.

  Vanaf 28 september 2018 (10 trainingen tot de jaar ultimo, data volgen) starten de naschoolse trainingen op ons sportpark. Onze jeugdleden kunnen dan op (vrijdag) na schooltijd (eerste sessie tussen 16.45- 17.45 uur en tweede 17.45-18.45 uur) meedoen aan de voetbaltrainingen van Balcontrole op onze velden. Deelnemers betalen de trainingen zelf maar onze jeugd heeft voorrang en wij hebben een mooie korting weten te bedingen. De kosten bedragen € 120,- voor 10 lessen, waarbij de spelers in eigen Sv Diemen broek en kousen trainen maar wel gratis een Balcontrole shirt en -trainingsjack ontvangen. Wij bieden deze mogelijkheid aan voor alle onderbouw jeugdspelers van onze vereniging! 

  Opgeven is vanaf nu mogelijk via de website van Balcontrole:  https://www.arlclub.com/WebPages/Candidate/Registration.aspx?location=4

   

  Technische Jeugdcommissie Sv Diemen