• sv Diemen werkt aan de toekomst, doe je mee?

Help mee werken aan een toekomstbestendig sv Diemen!

De club en de leden staan voor een uitdaging. Tijden veranderen. Het is voor een hoop mensen niet meer vanzelfsprekend dat ze zich inspannen voor een vereniging. Een sportclub wordt steeds vaker gezien als een dienstverlener. Een organisatie waar je je kind naar toe brengt en na een bepaalde tijd weer ophaalt. In de tussentijd wordt je kind bezig gehouden door trainers of leiders en krijgen ze iets in de kantine te drinken. Je betaalt daar immers voor, toch?

Echter, wat veel mensen niet weten is dat die trainers, leiders, mensen in de kantine en bestuurders helemaal niet betaald worden. Deze mensen doen dat uit vrije wil. Ze vinden het leuk om iets bij te dragen aan de maatschappij; sv Diemen in dit geval of ze vinden het leuk om hun kind iets bij te brengen op het veld of ze vinden dat het erbij hoort om te doen. Elke vrijwilliger heeft zo zijn eigen reden, maar er is 1 gemene deler; Ze doen het voor sv Diemen en ze vinden het leuk om het te doen! Je doet iets samen met mensen die allemaal een gemeenschappelijk belang hebben. Het plezier in het voetbal voor jezelf of voor je kind.

Op dit moment zijn wij een club van 1000 leden. Met de bouw van de Sniep en Holland Park verwachten wij de komende tijd een toename in aanvragen om lid te worden. Onze organisatie is daarvoor nog niet ingericht. Om deze toename aan te kunnen, zijn wij op zoek naar mensen die ons daarbij willen en kunnen helpen. In alle geledingen van de club kunnen wij mensen gebruiken. Een kleine opsomming :

• Co√∂rdinatoren voor de diverse leeftijdsgroepen
    • Mensen die in de kantine willen helpen
      • Broodjes verkopen of achter bar voor koffie en frisdrank
      • Ontvangen van de bezoekende clubs
    • Kaderleden voor het besturen van de club
      • Penningmeester
      • Secretaris
      • Beheerder gebouw
    • Onderhouden van de sponsoren en het vinden van nieuwe sponsoren
    • Beheren van de kleding voor de selectie elftallen
    • Trainers, leiders, begeleiders van diverse teams

Een lijstje met een diversiteit aan functies, voor ieder wat wils en het hoeft niet veel tijd te kosten. Hoe meer mensen mee werken, hoe minder tijd het kost en hoe leuker het is.

Als je vragen hebt of je wilt meedoen aan het verder uitbouwen van de club of je wilt gewoon iets doen? Schrijf mij een e-mail of zoek mij op bij de club en dan maken we een afspraak.

Help mij mee om sv Diemen klaar te maken voor al die nieuwe leden en voor alle bestaande leden.

sv Diemen kan jou goed gebruiken.

Op naar sv Diemen 2.0!

Henk van der Weele