• Nieuw mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier- mDWF

Beste leden van sv Diemen,

Vanaf volgend seizoen gaan er veranderingen plaats vinden voor de registratie van de wedstrijden van de jongens/meisjes  O13 en ouder en de senioren. Voor de JO9 en JO11 blijft de registratie ongewijzigd.

Met ingang van komend seizoen wordt de plastic spelerspas afgeschaft. In alle amateurvoetbalcompetities wordt overgestapt op de Wedstrijdzaken-app, met daarin digitale spelerspassen en het mobiel digitaal wedstrijdformulier (DWF). In deze mail alvast wat informatie zodat alle leden zich kunnen voorbereiden.

• Tot nu toe werd er een wedstrijdformulier ingevuld via de computer door de leider van het team; vanaf komend  seizoen wordt er gebruik gemaakt van een wedstrijdzaken app.  Het wedstrijdformulier via Sportlink zal niet  meer werken.
    • Alle leden van sv Diemen kunnen zelf de KNVB wedstrijdzaken app downloaden en je kunt je registeren via je email adres; je kunt dit nu al doen!!!!
      • App voor IOS en Android smartphones: beschikbaar in Appstore en Playstore. Er is geen Windows-versie;
    • Via de app zie je het programma van jouw team. Als je je nu registreert zul je nog het team van vorig jaar zien; in het nieuwe seizoen zie je je nieuwe team
    • De leider van het team geeft  elke wedstrijd via de app aan welke spelers er zullen spelen en vult de gegevens van de grensrechter in (zoals voorheen via de computer in Sportlink werd gedaan).
      • Voor aanvang van het seizoen zullen we samen met de leiders de bondsteam aanmaken zodat je elke week makkelijk je spelers en stafleden (grensrechter) kunt selecteren
    • De scheidsrechter controleert via de app de spelersopgaaf, de passen en vult de uitslag na afloop in
    • De plastic spelerspassen worden vervangen door digitale spelerspassen
      • Je kunt je digitale spelerspas in de app zien
      • Als je al een pas had bij sv Diemen of bij een andere vereniging, dan is je foto door de KNVB al geupload
      • Lijkt je foto  niet meer, dan kun je tot 1 november een andere foto uploaden
      • Had je nog geen foto  (je bent bijvoorbeeld van de JO11 (E)  naar de JO13 (D) gegaan), dan kun je zelf je foto uploaden

Alle voetballende leden: download de KNVB Wedstrijdzaken app vast op je telefoon en registreer je met het bij de club bekende emailadres. Check of je pasfoto aanwezig is en nog goed is; upload anders een (nieuwe) foto. Dit kan nog tot 1 november!!!

Teamleiders: zorg ook dat je de app gedownload hebt voor aanvang van het seizoen.

Op deze pagina vind je 4 handleidingen in pdf-formaat en ook 3 instructiefilmpjes.

Er is nog meer info te vinden op www.knvb.nl/mdwf.

Groet,

Elly Oudshoorn