• GEEN TIJD, TOCH VOETBAL. SV Diemen en KICKS maken het mogelijk.

    Voetbal is in Nederland nog altijd de meest populaire sport. Maar met name bij de (jong) volwassenen (19-30 jaar) stijgen de uitstroomcijfers. De tijdsinvestering die een actief lidmaatschap met zich meebrengt blijkt de voornaamste reden te zijn waardoor deze spelers afhaken. Dat is zonde, want ze houden nog wel van het potje voetbal. Om ook aan de behoefte van deze voetballers te voldoen komt de KNVB met een nieuw initiatief: Kicks. En wij bij SV Diemen doen mee!

    WAT IS KICKS
    Kicks is georganiseerd voetballen voor de liefhebber met een druk leven en een volle agenda. De Kicks-formule bestaat uit open trainingsavonden, toernooiavonden en vanaf deze zomer ook kortdurende competities (6 weken). Allemaal georganiseerd bij en samen met de club. Voetballers kiezen zelf wanneer en hoe vaak ze spelen. Je betaalt als speler per keer en zit niet vast aan een lidmaatschap.

    Zie https://kicksvoetbal.nl/search/Amsterdam voor de datums wanneer je bij sv Diemen kan komen voetballen. Inschrijven gaat via de site van Kicks.