• Jaap Manshanden overleden

Vandaag 19 februari bereikte ons het trieste bericht dat onze oud-voorzitter en Erelid Jaap Manshanden vrijdag 17 februari is overleden.

Jaap Manshanden is 92 jaar geworden. Jaap heeft een groot deel van zijn leven in dienst van de vereniging sv Diemen gesteld.

Wij zijn hem hiervoor veel dank verschuldigd.

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Jaap op woensdag 21 februari van 19.00 tot 20.00 uur in het Uitvaartcentrum Watergraafsmeer van PC Uitvaart, Zaaiersweg 2 te Amsterdam.

De bezongen viering ter afscheid van Jaap wordt gehouden op vrijdag 23 februari om 14.45 uur in de Sint Petrus banden, Hartveldseweg 24, te Diemen.

De crematieplechtigheid zal aansluitend plaatsvinden om 16.15 uur in de grote aula van begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, te Amsterdam.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontvangstkamer aldaar.

Jaap hield van bloemen.

Bestuur sv Diemen