• Bericht voor leiders en trainers van JO8 t/m JO13 teams

  Net zoals vorig seizoen dien je ook dit seizoen weer je eigen team in te schrijven voor 1 of meerdere uittoernooien. Hieronder een lijst van beschikbare toernooien. Je mag het team uiteraard ook op andere toernooien naar eigen keuze inschrijven.

  Let er wel op dat er in het Pinksterweekend (8/9/10 juni) ons eigen toernooi (JO8 tm JO12) bij sv Diemen gespeeld wordt. Schrijf dan niet in op andere toernooien!!!

  * IVV Landsmeer, 1 en 2 juni, inschrijven via  j.zijtveld@chello.nl

  * Tos Actief paastoernooi 19, 20 en 21 april inschrijven via : paastoernooi-tosactief@xs4all.nl

  * WVHEDW Hette spoelstra toernooi 22 en 23 juni inschrijven via : wvhedwjeugdtoernooi@gmail.com

  * Sv Abcoude paastoernooi 20 april inschrijven via : toernooicommissie@fcabcoude.nl

  * Legmeervogels Jos van den Berg toernooi (alleen voor JO8/9/10/11) inschrijven via hun website : www.legmeervogels.nl

  * AS80 zomertoernooi 1 juni inschrijven via : toernooi@as80.nl

   

  * RKAV Volendam [diverse datums] inschrijven via inschrijfformulier op hun website : www.rkav-volendam.nl

   

  Regel als leider minstens 1 uit-toernooi voor je team. Geef aan de organisatie aan in welke klasse je speelt.
  Peil vóóraf de aanwezigheid van je spelers. Vooral rond feestdagen en vakanties.
  Als je je eenmaal hebt aangemeld, is afzeggen (eigenlijk) geen optie meer. Je brengt de organisatie er veelal door in de problemen. En je beoogde tegenstanders uit de poule spelen ineens minder wedstrijden. Dat is niet leuk voor ze. Zorg bij gebrek aan spelers voor spelers uit andere teams.       Het is vaak leuk om samen met meerdere teams van Diemen naar het zelfde uittoernooi te gaan. Het is dan niet alleen gezelliger maar dan kunnen jullie IDN ook van elkaars spelers gebruik maken

   

  Houd er wel rekening mee dat als jullie je team voor een toernooi hebben aangemeld, Jullie zelf de contactpersoon zijn voor dat toernooi. Vraag altijd een bevestiging van jullie inschrijving en bewaar deze goed. Dit om onduidelijkheden te voorkomen 

  Geef je deelname aan een toernooi (nadat je een deelnamebevestiging hebt gekregen) altijd even door aan de betreffende jeugdcoördinator van sv Diemen.!

  Schrijf je teams zo snel mogelijk in.

  Let op: Ons eigen Sjef van der Heidentoernooi voor de JO8 t/m JO12 pupillen is in het pinksterweekend van 8 t/m 10 juni. Deze teams spelen op zaterdag 8 juni. Tijdens onze eigen thuis toernooien, dienen alle sv Diemen jeugdteams altijd aanwezig tezijn, Jullie kunnen jullie team dan dus niet inschrijven voor een uit-toernooi.

   

  Veel sportief succes gewenst,  sv Diemen.