• Inbraak en bierkoeling

In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 april is getracht in te breken via een kleedkamer. Hierbij is het slot zodanig geforceerd dat de kleedkamer zondag niet gebruikt zou kunnen worden. Richard Heus werd ingeschakeld maar moest zelf met de veteranen spelen. Good-old vader Karel Heus werd opgeroepen. Het slot is weer prima vernieuwd en de kleedkamer kon zondag weer worden gebruikt.

Hier weer een bewijs dat we altijd een beroep op onze eigen leden kunnen doen. Ons inbraakalarm heeft goed gewerkt en de politie heeft een verdachte opgepakt.

Maandag is door Heineken onze bierkoelinstallatie qua capaciteit van de koeling verdubbeld. Ons bier zal op de heel drukke dagen nog beter smaken dan voorheen. De dakdoorvoeren werden door de Firma Heemskerk gelijktijdig aangebracht. Ook hier weer het  inspringen van een lid van onze vereniging.

Beide bedrijven bedankt voor het inspelen op onze vragen.