• De Grote Clubactie 2018 is gestart!

Beste deelnemer aan de SV Diemen - Grote Clubactie,

Op zaterdag 22 september 2018 start de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2018.

Ook de jeugd van SV Diemen doet hieraan mee. Carolien Fasting en Karin Creemers hebben aangegeven deze actie te willen coördineren, waarvoor dank!

Van de netto opbrengst van de Grote Clubactie zullen het komend jaar weer diverse jeugdactiviteiten georganiseerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest etc.

De verkoopprijs van een lot is € 3,00. De inkoopprijs is € 0,60 en de netto opbrengst ad € 2,40 is voor de jeugd bestemd.

Daarnaast stelt de Technische Jeugd Commissie van SV Diemen voor de 3 jeugdleden alsmede het team wat de meeste loten verkoopt mooie prijzen beschikbaar waarover wij jullie later nog zullen informeren.

Hoe werkt de SV Diemen Grote Clubactie in de praktijk :

• Via je coach/leider ontvang je de loten en kun je starten met de contante verkoop hiervan aan je vader, moeder, opa, oma, buurman, neefje, oom, tante etc.

• Laat een deurzegel achter bij degene die de loten heeft gekocht

• Geef de opbrengst van de loten aan je coach/leider, die op zijn/haar beurt dit overhandigt aan Carolien of Karin

• Mocht je meer loten willen hebben, laat het ons dan z.s.m. weten via je coach/leider. Als je de loten niet kunt verkopen geef ze dan z.sm. retour. Carolien en Karin zijn (meestal) op de woensdagmiddag bij SV Diemen.

• De landelijke trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018 en de uitslag wordt 1 dag later bekend gemaakt in de landelijke dagbladen en op internet.

• Rond medio december 2018 worden op SV Diemen website de 3 prijswinnaars alsmede het team van de meest verkochte SV Diemen lotenverkoopactie bekend gemaakt en ontvangen deze hun prijs.

Wij denken dat hiermee alles duidelijk is maar heb je toch nog een opmerking of een vraag, stuur deze dan naar: jeugdcommissie@svdiemen.nl

Veel succes!

Metin Köse                 Carolien Fasting         Karin Creemers