• Grote Clubactie

Beste kinderen, ouders, teamleiders en coaches,

Wij zijn nu al een tijdje druk bezig met het verkopen van loten voor de grote clubactie. Alle kinderen hebben loten meegekregen om deze te verkopen aan familie, vrienden, buren etc. Er zijn op dit moment ongeveer 500 loten verkocht en dat is al een hele prestatie, maar er moeten nog zeker 500 loten verkocht worden.

Op 12 december zal de trekking plaatsvinden en voor die tijd zou het geweldig zijn als alle loten verkocht zijn. Dat betekent namelijk meer geld voor de jeugd van SV Diemen. De loten, die nog niet verkocht, zijn en dus nog bij u thuis kunnen liggen, moeten uiterlijk 30 november ingeleverd worden. Ook het geld van verkochte loten moet op dezelfde datum in ons bezit zijn.

U kunt het geld of de loten achterlaten bij de kantinemedewerkers achter de bar of bij meneer Henk van Dijk. Meneer Van Dijk is iedere zaterdag bij de wedstrijdleiding van de club aanwezig. Op de woensdagen is de heer Van Dijk ook in de kantine aanwezig om geld of loten in ontvangst te nemen.

NIET VERKOCHTE LOTEN ZIJN GELD WAARD EN MOETEN DUS INGELEVERD WORDEN !!!!!!!!!

Bij voorbaat dank voor jullie medewerking.

Carolien Fasting., Karinn Creemers en Metin Köse