• Onze zondag 1 is zeker van handhaving in de derde klasse

Onze zondag 1 is zeker van handhaving in de derde klasse, ondanks de nederlaag bij aanstaand kampioen SDZ is de ploeg van vertrekkend trainer Gerrie Breugem niet meer in te halen door de concurrentie. Zo wordt een moeilijk seizoen voor ons vlaggenschip alnog positief afgesloten, een knappe prestatie aangezien de ploeg halverwege de competitie nog onderaan stond met een flinke achterstand op de veilige plaatsen.

Aanstaande zondag wacht nog de thuiswedstrijd tegen de Kennemers waarbij niets meer op het spel staat. Deze wedstrijd zal de laatste zijn in ons eerste elftal van Kay Minnema, de ervaren middenvelder heeft besloten de overstap te maken naar de zaterdag 2. Naast de overstap van Minnema heeft Kevin Kroese aangegeven de club te verlaten en Faisal Bakir zal vooralsnog stoppen met voetballen. Verder zal de spelersgroep vooralsnog intact blijven met een aantal versterkingen vanuit de eigen jeugd en van buitenaf.

Jonge spelers zoals Wouter Holthuizen, Jessie te Paske en Dean Palmer zullen volgend jaar aansluiten bij de selectie en hebben dit jaar al hun bijdrage geleverd. Daarnaast zijn tot nu toe de volgende spelers bekend die komend seizoen bij de selectie zullen aansluiten.

Chris Kommers ( Sporting Almere)

Elwin Janssen (Sporting Almere)

Arnold Heerooms (Sporting Almere)

Joey van de Pol (Sporting Almere)

Shaquille Djairin (Ajax zaterdag)

Montell Rosheuvel (OSV)

Dimailo Semmoh ( Jos WGM)

Onder leiding van de nieuwe trainer Mark Steur gaat de zondag 1 proberen volgend jaar beter te presteren dna het huidige seizoen. Mark is ervan overtuigd dat er voldoende kwaliteit en talent binnen de vereniging aanwezig is om een sterk team op te gaan bouwen.