• Fantastisch C- en D-toernooi.

Afgelopen weekend heeft op ons mooie complex weer het C- en D-Toernooi plaatsgevonden.

Onder leiding van Yvonne Muuren en een groep vrijwilligers, die alles tot in de puntjes verzorgd hadden, is ook dit toernooi weer op de kaart gezet.

Zaterdag kwam de temperatuur boven de 30 graden uit, waardoor het noodzakelijk  was om halverwege de wedstrijden een drinkpauze in te gelasten om je enigszins te  weren tegen de hitte.

Zondag was de temperatuur gelukkig iets aangenamer, waardoor het voetballen beter uit te houden viel. Ook op zondag werden er drinkpauzes ingelast halverwege de wedstrijden.

Internationaal werd het toernooi ook bezocht, er was een Engels team aanwezig.

Zowel buiten als binnen konden de mensen zich te goed doen aan lekker eten waarvoor buiten speciaal tentjes waren neergezet.

Het bestuur wil graag Yvonne, onze kantinemedewerkers en alle mensen die dit fantastische toernooi mogelijk hebben gemaakt bedanken voor hun inzet en zetten in op weer een nieuw toernooi volgend jaar.

Bedankt allemaal!!!