• Bericht van de Technische Jeugdcommissie

Beste ouders en jeugdspelers van sv Diemen,

Helaas voor sv Diemen verlaten dit nieuwe seizoen Pierre Tosch en Brian de Wit onze club. Pierre kreeg een mooie aanbieding van  Ajax en Brian gaat zijn geluk beproeven bij het Dream Team. Jammer voor de club; wij wensen beiden veel succes in hun nieuwe sportieve werkomgeving.

Samen met onze coördinatoren en wedstrijdcoördinator gaat de Technische Jeugdcommissie de plannen en ideeën over de jeugdopleiding (die mede door Pierre zijn uitgewerkt) verder uitrollen. Dit kunnen wij echter niet alleen en we hopen dan ook op de steun en hulp van (nieuwe) vrijwiilligers en ouders. Dit om alles voor de kinderen zo goed mogelijk te kunnen regelen. In de aanloop van het nieuwe seizoen komen we daar nog op terug.

Wij bedanken alle vrijwilligers voor de steun in het afgelopen seizoen en wensen u de kinderen een hele fijne vakantie toe.

Technische Jeugdcommissie: Metin Köse, Rob Dalmulder, Cees Boot.

Coördinatoren en wedstrijdcoördinator: Eddy van Bentum, Rinaldo Albers, Yvonne Vlietman en Elly Oudshoorn.