Planning wedstrijden buiten competitie - Dorpse club met ambitie sinds 1931

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Planning wedstrijden buiten competitie

Planning wedstrijden buiten competitie

Trainingen 

Doordeweeks worden de velden voornamelijk gebruikt om op te trainen. SV Diemen heeft hiervoor het eerste recht. Als er andere partijen, zonder toestemming, op de trainingsvelden aanwezig zijn, dan mogen die weggestuurd worden. 

Oefenwedstrijden 

Wanneer een team een oefenwedstrijd wil spelen, dan vragen ze deze aan bij de coördinator van de eigen lichting. Deze geeft de wedstrijd door aan het wedstrijdsecretariaat waarbij gekeken wordt of de kantine en kleedkamers beschikbaar kunnen zijn. Het wedstrijdsecretariaat geeft uiteindelijk akkoord of niet. 

Kijk hier voor de procedure en het aanvraagformulier. 

Bij een wedstrijd die doordeweeks gepland wordt, moet zelf gekeken worden of er ruimte beschikbaar is. Hierbij moet dan wellicht met andere trainers worden overlegd of er gebruik kan worden gemaakt van hun trainingsveld. Als dit niet is afgestemd kan de oefenwedstrijd niet doorgaan. 

Het is niet toegestaan om een oefenwedstrijd in te plannen waarbij de warming-up op het veld tijdens de training, die daarvoor plaats vindt, wordt gedaan. Als die ruimte wel nodig is, dan dient dat tijdig met de andere betrokken teams overlegd te worden. 

Aanvragen 

Bij het bekijken of er plaats is voor een oefenwedstrijd, wordt het trainingsschema gehanteerd zoals dat op www.svdiemen.nl is gepubliceerd. Als trainers zelfstandig besluiten om op een andere tijd of locatie te gaan trainen, zonder dit door te geven, dan kan daar dus geen rekening mee worden gehouden en zal de oefenwedstrijd voorrang hebben. 

Speciale verzoeken veld 

De velden van SV Diemen kunnen beschikbaar worden gesteld aan groepen of verenigingen buiten SV Diemen. Denk bijvoorbeeld aan verenigingen die een dag een voetbaltoernooi willen organiseren of buitenlandse clubs die een plek zoeken om in Nederland te kunnen trainen. 

Verzoeken hiertoe kunnen direct aan de voorzitter worden gedaan. De voorzitter zal met het wedstrijdsecretariaat bespreken of de velden beschikbaar zijn. 

Op de momenten dat de velden beschikbaar gesteld zijn, kunnen ze dus niet meer door teams van SV Diemen geclaimd worden. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!