Hoe gebruik ik Voetbal.nl? - Dorpse club met ambitie sinds 1931

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoe gebruik ik Voetbal.nl?

Hoe gebruik ik Voetbal.nl?

Voetbal.nl-app 

Voetbal.nl (zie ook https://www.voetbal.nl) is een website, maar ook een app op jouw mobiel, waarmee je amateur-voetballend Nederland kunt volgen. Hier volg je van jouw favoriete amateur-teams de uitslagen, standen en programma’s. Je kunt bijvoorbeeld leuke statistieken bekijken, stemmen op de ‘player of the match’, aanwezigheid registreren, vervoer organiseren en filmpjes/foto’s van wedstrijden uploaden. 

Om de app te kunnen gebruiken moet je een account aanmaken. Dit kan iedereen doen. 

Iemand die lid van de KNVB is, is echter ‘bondslid’. Dat ben jij dus zelf, of bijvoorbeeld jouw kind, of allebei. Op dat moment kun je in de app ook een gedeelte van de persoonlijke gegevens, die bij de KNVB bekend zijn, beheren. Bijvoorbeeld een adres maar ook een spelers foto.  

Je moet dan wel een account in voetbal.nl aanmaken. Dit doe je met het email-adres wat bij SV Diemen bekend is. Dit is dus het email-adres waarop je bijvoorbeeld de nieuwsbrieven van SV Diemen ontvangt.  

Gebruik voetbal.nl-app door bondsleden 

Als je de app (https://www.voetbal.nl/voetbalnl-app) gedownload hebt, moet je je eerst registreren. Neem dan als email-adres dus het email-adres wat je bij SV Diemen hebt opgegeven. Weet je niet meer welk email-adres dit is, neem dan contact op met de teamleider of coördinator van jouw team. Als je dit email-adres bij SV Diemen wilt wijzigen, dan kun je dat ook aan hem of haar doorgeven. 

Als je je registreert, moet je zelf een wachtwoord kiezen. Je krijgt dan op jouw email-adres een bericht waarmee je je account kunt activeren. 

Vervolgens kun je inloggen met dit email-adres en jouw wachtwoord. 

 

Wanneer je de ouder bent van een kind dat jonger is dan 16 jaar, dan is jouw kind zeer waarschijnlijk bij SV Diemen geregistreerd onder jouw email-adres. Jij kunt dan als ouder inloggen op de app en vervolgens de gegevens van jouw kinderen beheren. 

Dit doe je door in het hoofdmenu naar ‘Instellingen’ te gaan (zie afbeelding hieronder) 

 Menu_.png

 

Vervolgens ga je bij de instellingen naar ‘Mijn kinderen’ (zie afbeelding hieronder) 

Instellingen.png

Hier kun je de gegevens van jouw kinderen aanpassen.   

Let wel op! Voor kinderen die in O13 of ouder spelen, is een goed lijkende, actuele foto door de KNVB verplicht zodat de scheidsrechter de spelerspassen goed kan controleren. Hier zorgt de teamleider voor! Ga deze foto dus niet zelf vervangen! 

De gegevens van de speler zijn alleen zichtbaar voor de teamleider en de scheidsrechter. Behalve als je dat zelf anders instelt met je eigen account.   

Je kunt (1) volledig afgeschermd zijn, (2) alleen de naam zichtbaar of (3) naam en spelers-foto zichtbaar. 

Wanneer een speler volledig afgeschermd is, dan kan deze speler niet meedingen naar de ‘player of the match’. 

Als jouw kinderen niet (allemaal) vermeld staan in de app, neem dan even contact op met de teamleider of coördinator van het team van jouw kind of stuur een email naar het wedstrijdsecretariaat.  

Zie voor verdere informatie ook https://www.voetbal.nl/info/1513/haal-alles-uit-je-voetbalnl-account  

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!