Corona

Namens het bestuur van sv Diemen stellen wij u in dit bericht u op de hoogte van aangescherpte COVID-19 maatregelen waar u mee te maken krijgt wanneer u gebruik maakt van onze velden, kantine en faciliteiten.

Samenvattend

• Geen publiek bij wedstrijden
  • Een Coronatestbewijs (CTB) is nodig om de overdekte faciliteiten van SV Diemen te gebruiken voor iedereen ouder dan 18 jaar behalve voor personen met een functie rondom de club of team. Dit geldt voor ons volledige clubgebouw, dus ook de kleedkamers en sanitaire gelegenheden.
  • In de kantine gelden vaste zitplaatsen
  • In de kantine en op het terrein van sv Diemen respecteert iedereen de 1,5 meter regel

Wij hanteren de regels en richtlijnen van het NOC*NSF die via de volgende link ingezien kunnen worden:

CTB Check
Bij het betreden van binnenfaciliteiten op ons sportpark is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Wij verzoeken een ieder mee te werken aan deze maatregelen om boetes en sluiting te voorkomen. sv Diemen wordt verantwoordelijk gehouden voor het gedrag van haar bezoekers en wij zullen een ieder dus ook nadrukkelijk vragen mee te werken en ons houden aan de gestelde beperkingen.

Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, arbitrage, alle vrijwilligers. Dit geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnenlocaties wel een CTB tonen.

Het betreden van de kantine, terras, kleedkamers en sanitaire voorzieningen is alleen mogelijk via de ingang aan de kant van het eerste veld. Wij verzoeken iedereen om de deuren bij de kleedkamers te gebruiken als uitgang (behalve voor jeugdspelers onder de 18 jaar en begeleiders van jeugdteams). Om dit in goede banen te leiden zullen wij dranghekken plaatsen. De vooringang en de zij-ingang zullen gesloten blijven.

Bij de ingang naast het 1e veld zal een controle plaatsvinden op het CTB waarbij je een stempel op je hand krijgt als je naar binnen gaat. Door het tonen van deze stempel is het niet nodig om een tweede keer je CTB te laten zien wat de snelheid van de controle zal bevorderen. Wij vragen jullie nadrukkelijk om niet in discussie te gaan met de persoon die slechts de controle uitvoert.

Geen publiek
Sinds 13 november 2021 zijn er tevens geen toeschouwers toegestaan op ons sportpark. Voor bezoekende verenigingen gelden de volgende richtilijnen waarbij in z’n algemeenheid geldt dat wij oproepen om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. Rijouders die jonge sporters vervoeren naar een wedstrijd van een uitspelend team of omdat de betrokken sportaccommodatie ver weg is gelegen van hun woonplaats zijn in dat geval functioneel aanwezig; zij hoeven in dat geval geen CTB te tonen en mogen langs de lijn of op de tribune plaatsnemen en/of (na vertoon van CTB) ook in de sportkantine.

Als richtlijn hanteren wij dat voor teams tot en met de O12 er 6 begeleiders zijn toegestaan op het complex. Voor de jeugd ouder dan O12 zijn dit er 7 begeleiders. Voor senioren hanteren wij een maximum van 5 begeleiders. Onder begeleiders verstaan wij iedereen die voor een goed functionerend team zorgen zoals de coach, leider, vlagger, en rijouder.

Trainingsdagen

Op de trainingsdagen van maandag tot en met vrijdag zijn wij genoodzaakt om de kantine gesloten te houden omdat het ons niet lukt om op het CTB te controleren. De sanitaire voorzieningen zullen wel geopend zijn voor jeugd onder 18.

Wij beseffen ons dat deze maatregelen niet leuk zijn voor ons allen en we zouden het ook graag anders zien maar wij vertrouwen op uw medewerking.

Blijf thuis bij:

• Hoesten
  • Neusverkoudheid
  • Koorts
  • Keelpijn
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!