Corona

Namens het bestuur van sv Diemen stellen wij u in dit bericht u op de hoogte van aangescherpte COVID-19 maatregelen waar u mee te maken krijgt wanneer u gebruik maakt van onze kantine en faciliteiten. Wij verzoeken een ieder mee te werken aan deze maatregelen om boetes en sluiting te voorkomen. sv Diemen wordt verantwoordelijk gehouden voor het gedrag van haar bezoekers en wij zullen een ieder dus ook nadrukkelijk vragen mee te werken en ons houden aan de gestelde beperkingen.

Blijf thuis bij:

• Hoesten
  • Neusverkoudheid
  • Koorts
  • Keelpijn
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak

Wij houden ons verder aan de RIVM richtlijnen:

• Bij binnenkomst handen desinfecteren
  • In de kantine en op het terrein van sv Diemen respecteert iedereen de 1,5 meter regel

Wij beseffen ons dat deze maatregelen niet leuk zijn voor ons allen en we zouden het ook graag anders zien maar wij vertrouwen op uw medewerking.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!