Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalschool

Voetbalschool

thumbnail_svdiemenskillz.jpg

 

v Diemen gaat de samenwerking aan met Voetbalschool Skillz  

sv Diemen neemt de volgende stap in de voetbal ontwikkeling van haar jeugdspelers. Met Voetbalschool Skillz gaat de club een samenwerking aan om hier vorm aan te geven.  

sv Diemen en Voetbalschool Skillz gaan samen een professionele voetbal opleiding opzetten voor alle jeugdspelers van de club, ongeacht niveau en ambitie. Daarnaast zal Voetbalschool Skillz bij sv Diemen op de zondag diverse cursussen aanbieden voor spelers uit Amsterdam, Diemen en omstreken voor jongens én meiden in de leeftijdscategorie 4 t/m 18 jaar.  

De trainingsmethode, pedagogische- en didactische aanpakde professionaliteit van de organisatie en de klik tussen de partijen was doorslaggevend om een duurzame relatie aan te gaan. 

De mini’s van sv Diemen zullen getraind worden door Voetbalschool SkillzDe organisatie heeft een eigen trainingsmethode ‘MINI Skillz’ ontwikkelt dat gericht is op de jongste voetballers van 4 en 5 jaar. De mini’s zijn de toekomst en Voetbalschool Skillz en sv Diemen kiezen ervoor om vanaf de basis te starten met het bouwen aan de jeugdopleiding van sv Diemen. Voetbalschool Skillz zal in goed overleg met de technische coördinatoren van sv Diemen verdere ondersteuning bieden om de selectieteams naar divisie niveau te brengen en de breedteteams de best mogelijke opleiding te geven. De samenwerking zal zijn op het gebied van groepstrainingen, individuele trainingen, keeperstrainingen en tevens het trainen van de trainers.  

Over Voetbalschool Skillz 

Voetbalschool Skillz is een toonaangevende voetbalschool die al jaren actief is in de voetballerij in regio Den Haag met een hoge doorstroom naar betaald voetbal in alle leeftijdscategorieën. Spelers van Voetbalschool Skillz vindt je o.a. bij FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Ajax, Feyenoord, Stoke City, Vitesse, ADO Den Haag (ook dames) en Jong OranjeVoetbalschool Skillz faciliteert voor KNVB West II Jeugd Plan Nederland activiteiten.  

De voetbalschool heeft in het afgelopen seizoen FC Skillz opgericht en speelt met 14 teams in de KNVB-competities van West 2 op hoofdklasse en divisie-niveau. Voetbalschool Skillz behaalt grote successen met het opleiden van spelers in regio Den Haag en ontwikkelt ook trainingsplannen voor diverse (BVO) clubs zodat zij met deze methode spelers sneller ontwikkelen. 

Ga naar https://voetbalschoolskillz.nl wanneer je je wilt aanmelden voor een cursus bij de voetbalschool. 

Over sv Diemen 

De grootste vereniging van de gemeente Diemen met 1000+ leden. sv Diemen positioneert zichzelf als een ambitieuze dorpsclub. De vereniging stelt zich ten doel dat iedereen in en nabij Diemen kan voetballen op zijn of haar eigen niveau, dat iedereen zich inzet voor de club en dat iedereen elkaar respecteert als mens. Iedereen mag meedoen! 

 

Ga naar http://aanmelden.svdiemen.nl/wanneer je je wilt aanmelden als lid van de club. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!