Voetbalschool - Dorpse club met ambitie sinds 1931

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Voetbalschool

Voetbalschool

diemenenaos.jpg

 

sv Diemen gaat de samenwerking aan met Acadamy of Sport

sv Diemen neemt de volgende stap in de voetbal ontwikkeling van haar jeugdspelers. Met Voetbalschool Acadamy of Sport gaat de club een samenwerking aan om hier vorm aan te geven.  

sv Diemen en Acadamy of Sport gaan samen een professionele voetbal opleiding opzetten voor alle jeugdspelers van de club, ongeacht niveau en ambitie. Daarnaast zal Voetbalschool Acadamy of Sport bij sv Diemen op de zondag diverse cursussen aanbieden voor spelers uit Amsterdam, Diemen en omstreken voor jongens én meiden in de leeftijdscategorie 4 t/m 18 jaar.  

De trainingsmethode, pedagogische- en didactische aanpakde professionaliteit van de organisatie en de klik tussen de partijen was doorslaggevend om een duurzame relatie aan te gaan. 

 

Over Academy of Sport

Academy of Sport (A.o.S) is ontstaan door 5 vrienden met een missie! Een game changing sport platform (onze Academy) oprichten waarbij we echt het verschil gaan maken. A.o.S is gericht op de algemene groei van zowel het individu als van het team.

Op verschillende niveaus hebben we onze eigen ervaringen als sporter, trainer, docent, ouder maar ook als liefhebber van sport verwerkt in onze Academy.  Wij brengen het sporten weer back to basic! Met een athletic landscape waar voor iedereen een plek is.  Onze ambitie is om iedereen meer te laten bewegen op zijn/haar niveau.

Iedereen zal zichzelf ontwikkelen doormiddel van een teamsport. Dus niet alleen als individuele sporter maar vooral ook als persoon binnen het team. Via de Academy zal iedereen op zijn/haar niveau zich verder gaan ontwikkelen om het hoogst haalbare en wenselijke niveau te gaan verwezenlijken, als sporter en als persoon.

Sporten zien wij als het essentieel onderdeel binnen de samenleving. Niet alleen voor de gezondheid, maar ook het sociale gedeelte. Via onze projecten willen wij alle betrokkenen de spirit geven om te motiveren, enthousiasmeren en om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Wij hebben sporten in de breedste zin geïntrigeerd in de projecten doormiddel van het ASM-model (Athletic Skills Model). Door een combinatie van plezier, zelfontwikkeling en een positieve mindset te creëren ontstaat er niet alleen een beter individu, maar ook een betere teamspeler. Zowel binnen als buiten het veld zullen spelers en speelsters respectvoller met elkaar om gaan, verantwoording nemen en beter omgaan met emoties. Speelsters en spelers zullen sterker, creatiever, initiatiefrijker en meer zelfverzekerder worden. 

 

Over sv Diemen 

De grootste vereniging van de gemeente Diemen met 1000+ leden. sv Diemen positioneert zichzelf als een ambitieuze dorpsclub. De vereniging stelt zich ten doel dat iedereen in en nabij Diemen kan voetballen op zijn of haar eigen niveau, dat iedereen zich inzet voor de club en dat iedereen elkaar respecteert als mens. Iedereen mag meedoen! 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!