Aanmeldformulier Selectieteams

SV_DIEMEN-BS_1.png

Ben je een talentvolle voetballer (jongen of meisje) en wil je alles uit jezelf halen? Wil je spelen bij een ambitieuze club onder de rook van Amsterdam? Meld je dan nu aan voor de selectieteams van sv Diemen door het formulier volledig in te vullen. Je krijgt altijd een reactie van ons, ook als je niet wordt uitgenodigd.

De plekken binnen de selectie zijn schaars dus je moet wel een echte verbetering zijn ten opzichte van de jongens/meisjes die er al rondlopen. Mocht je het niet redden mag je altijd aansluiten bij een team dat beter bij je past. Vergeet niet je aanmelding door te geven bij je huidige club, dit is verplicht door de KNVB. Om een uitnodiging te krijgen moet je wel aan het volgende niveau voldoen.

JO8 - Hoofdklasse
JO9 - Hoofdklasse
JO10 - Hoofdklasse
JO11 - Hoofdklasse
JO12 - Hoofdklasse
JO13 - Divisie
JO14 - Divisie
JO15 - Hoofdklasse
JO16 - Hoofdklasse
JO18 - Divisie
O23 - Divisie

MO17 - Hoofdklasse

SELECTIETEAMS AANMELDIINGEN

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!