VOETBALTV - SV Diemen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

VOETBALTV

VOETBALTV

VoetbalTV

Met trost kunnen wij aankondigen dat we bij SV Diemen met VoetbalTV aan de slag gaan. In de afgelopen maanden is hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. 

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geïnstalleerd op veld 1

VoetbalTV App

Vanaf nu is voor iedereen de VoetbalTV App te downloaden in de app stores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Of kijk je liever naar leuke items op het gebied van amateurvoetbal? Alles kan, waar je ook bent!

Om toegang te krijgen tot wedstrijden in de app kun je inloggen met je Voetbal.nl account! (maak dus gebruik van hetzelfde email adres). Ook als supporter is het mogelijk om een Voetbal.nl account aan te maken via www.voetbal.nl.

Meer over de VoetbalTV App: https://www.voetbaltv.nl/voetbaltv-app/

 

Download nu de VoetbalTV App in de appstores van Android en iOS

OS: https://itunes.apple.com/nl/app/voetbaltv/id1423136238?ls=1&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.voetbaltv.app&hl=nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!