Contributie inning 6 sept - Dorpse club met ambitie sinds 1931

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie inning 6 sept

Contributie inning 6 sept

5 september 2021 19:00


Op 6 september a.s. wordt de contributie voor het speeljaar 2021/2022, via een automatische incasso, van uw rekening afgeschreven.

Wij vragen u er zeker van te zijn dat er voldoende saldo op het bij ons bekende opgegeven rekeningnummer staat. Dit bespaart ons allemaal veel werk. Wij kunnen namelijk geen tweede automatische incasso uitvoeren. Dat betekent dat leden zelf handmatig moeten betalen en dat onze ledenadministratie deze betaling handmatig moet verwerken. Dat is voor alle partijen veel meer werk en dit extra werk willen wij zoveel mogelijk voorkomen omdat dit ook door vrijwilligers wordt gedaan. 

Mocht u geen automatische incasso ontvangen dan kan het zijn dat u of uw kind niet goed staat ingeschreven. U kunt dan een melding doen bij onze ledenadministratie via ledenadministratie@svdiemen.nl. Graag de naam en geboortedatum vermelden van het betreffende lid zodat dit snel en effectief kan worden opgelost. 

Indien u gebruik maakt het gemeentelijke sportfonds dan vragen we u dit zo spoedig mogelijk te melden aan onze ledenadministratie. 

De voor seizoen 2021-2022 vastgestelde contributie is na te lezen op https://www.svdiemen.nl/252/contributie/. 

De selectiebijdrage zal na het definitief vaststellen van de selecties worden geïnd. Dit zal begin oktober plaats vinden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!