Contributie seizoen 2021-2022

14 augustus 2021 13:00

Het bestuur van SV Diemen heeft de contributies voor het seizoen 2021-2022 vastgesteld. De contributie gaat het komende jaar omhoog om de begroting sluitend te krijgen. De afgelopen twee seizoenen is de contributie niet gestegen en de vaste kosten, zoals energie en verzekeringen, van onze club zijn wel gestegen. Ook gaan we de organisatie van onze kantine verbeteren wat extra kosten met zich meebrengt.

Daarnaast willen we als sv Diemen investeren in goede trainers waar zowel de selectie als recreatie elftallen profijt van hebben en kijken we of we het aanbieden van looptraining mogelijk kunnen maken tegen een geringe eigen bijdrage. Ook de keeperstrainingen hebben komend seizoen een upgrade gekregen zodat alle keepers 1x per week gerichte training krijgen.

De contributie voor seizoen 2021-2022 is te vinden op de volgende pagina.

De eerder genoemde positieve ontwikkelingen en ons bestaande superteam van trainers en vele vrijwilligers gaan ons komend seizoen helpen om onze ambities als dorpse club met ambitie waar te maken.

De contributie wordt zoals elk seizoen eind augustus via een automatische incasso geïnd. Zorgt u a.u.b. voor voldoende saldo op uw rekening? Dit voorkomt dat wij extra werk moeten doen. Ook dit wordt namelijk door vrijwilligers van onze ledenadministratie gedaan.

Het is mogelijk om gespreid te betalen. Indien u hier gebruik van wenst te maken neem dan even contact op met onze ledenadministratie via ledenadministratie@svdiemen.nl.

Daarnaast werkt sv Diemen samen met het jeugd sportfonds. Dit fonds kan u mogelijk helpen om de contributiekosten van uw kind te betalen. Kijk via deze link voor de mogelijkheden: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/noordholland/ . Indien u hier dit seizoen gebruik van maakt geef dit dan a.u.b. door aan onze ledenadministratie.

Mocht u vragen hebben dan vernemen wij die graag.

Het bestuur sv Diemen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!