• Wedstrijdkleding

• De spelende leden van sv Diemen dienen hun wedstrijdkleding zelf aan te kopen.

Dit doet u bij:
    ROBEU SPORT

De winkel van Robeu Sport is sinds januari 2017 gesloten.

Gedurende dit seizoen 2016/17 zal Robeu Sport de kleding van sv Diemen blijven leveren.

We hebben onderstaande regeling met Robeu Sport afgesproken;
    1)     Robeu Sport zal iedere 1e en 3e woensdag van de maand bij sv Diemen in de kantine zijn om  wedstrijd- en/of trainingskleding direct te kunnen leveren.
    2)     Op deze woensdagen is Robeu Sport aanwezig van 15.00 uur tot 19.00 uur.
    3)     U kunt met pin betalen of cash.

We starten hiermee op woensdag 15 februari 2017

Indien u speciale wensen heeft, er zeker van wilt zijn dat de kleding aanwezig is of om uw bestelling alvast door te geven, kunt u Robeu Sport bereiken via e-mail; info@robeu.nl
    Als u toch liever in de winkel wilt gaan kijken, kan dit op het onderstaande adres.

Robeu Sport
    Nieuwe Gouw 34-36
    1121 GX  Landsmeer
    Tel. : 020-4820707

Alle spelende leden zijn verplicht te beschikken over een voorgeschreven eigen sv Diemen wedstrijdtenue.
    ROBEU SPORT is de enige door de vereniging geautoriseerde sportzaak voor de verkoop van het sv Diemen tenue; shirt, broek en kousen zijn voorzien van het sv Diemen logo. De kleding wordt verkocht tegen vastgestelde prijzen (overeengekomen met sv Diemen).

Het is niet toegestaan het logo van sv Diemen te gebruiken door derden voor het opdrukken op kleding , tassen etc.

Tenue Jeugdprijs Senioren prijs

Shirt, speciale maak incl. logo

Short, Field incl. logo

Sokken, speciale maak incl. logo

Keeperset Dublin, incl. logo

Keeperssokken Forza, zonder logo

Keeperssokken High Impact

€ 26,00

€ 14,99

€ 12,00

€ 39,99

€ 8,99

€ 17,50

€ 28,00

€ 14,99

€ 12,00

€ 49,99

€ 9,50

€ 17,50

Niet verplicht, maar wel aangeraden, is de aankoop van trainingskleding in de lijn van sv Diemen.

Trainingskleding Jeugdprijs Seniorenprijs

Trainingspak Team Collectie

Trainingspantalon Team Collectie

Top Round Neck Team Collectie

Trainingsregenjack, All Weather Top

Trainingsregenjack, All Weather Jack

Trainers jack Authentic

€ 47,50

€ 24,99

€ 32,50

€ 22,99

€ 32,99

€ 52,50

€ 27,50

€ 34,99

€ 24,99

€ 34,99

€ 79,99

Op elk aangekocht wedstrijdtenue en alle overige voetbal gerelateerde artikelen (incl. schoenen) krijg je 10% korting bij ROBEU SPORT (als lid van sv Diemen). De prijzen zijn incl. BTW.

Regels voor het gebruik.

sv  Diemen speelt altijd in het officiële wedstrijdtenue, tenzij de scheidsrechter anders aangeeft. Er wordt alleen in een reserve shirt/ tenue gespeeld indien dit door een beslissing van de scheidsrechter noodzakelijk geacht wordt of hoort volgens de regels van de KNVB voor standaard teams (zondag 1, zaterdag 1 en VR1).

Regels voor het gebruik van gesponsorde kleding en attributen.

1. De gesponsorde kleding, trainingspakken, tassen en overige attributen is en blijft eigendom van sv Diemen. Het is niet toegestaan deze kleding en artikelen te gebruiken buiten de sv Diemen activiteiten.
    2. De verloren of ontbrekende kleding en artikelen worden niet vervangen door de sponsor maar komen ten laste van de vereniging.
    3. De gesponsorde kleding etc. wordt bij aanvang van het seizoen, voor zover er geen teamtas in gebruik is, aan de spelers persoonlijk uitgereikt op naam en rugnummer. Voor ontvangst moet worden getekend. Bij de pupillen moet door de ouders/verzorgers voor ontvangst worden getekend.
    4. Je bent zelf verantwoordelijk voor het schoonhouden en onderhouden van de verstrekte artikelen. Bijvoorbeeld het wassen van de kleding met in acht name van de wasvoorschriften, het schoonhouden van tassen etc.
    5. Aan het eind van het seizoen- of bij eerder vertrek- moet de verstrekte kleding en artikelen weer compleet worden ingeleverd aan de kledingcommissie. De ontbrekende artikelen moeten worden aangevuld. Dit zal worden gedaan op rekening van de betreffende persoon.
    6. Een overschrijving zal worden geblokkeerd wanneer aan de financiële compensatie voor de vervanging niet is voldaan. Bij reguliere opzegging zal bij wanbetaling een incassobureau worden ingeschakeld.
    7. Voor specifieke teams zal worden aangegeven wanneer de gesponsorde kleding moet worden gedragen bij diverse activiteiten.