• Voorlopig trainingsschema 2017-2018

Hier vinden jullie het voorlopig trainingsschema voor het seizoen 2017-2018. Voor nog niet alle teams hebben we een trainer kunnen vinden dus het schema is nog niet definitief. Hou regelmatig de site in de gaten voor updates.

PDFVoorlopig trainingsschema 2017-2018 of kijk op onze trainingpagina

De eerste bekerwedstrijden zijn al ingepland voor bijna alle teams en deze vinden plaats in het laatste weekend van de vakantie (zaterdag 30 augustus). Woensdag 26 augustus zal waarschijnlijk de eerste training worden gegeven voor de JO11/10 teams. Voor de niet selectie jeugdteams JO8/9 teams beginnen de trainingen weer als de scholen weer beginnen, dus woensdag 6 september.

Houd de website van SV Diemen in de gaten voor meer informatie hierover. Kijk ook regelmatig op voetbal.nl of onze site voor het wedstrijdprogramma.