• Vrouwen/meisjesvoetbal

meisjes & damesvoetbal sv Diemen

sv Diemen is begonnen met meisjesvoetbal in 2005. Dat jaar werd door een groep meisjes (D) een 7-tal voor het eerst meegedaan aan het Girls on Tour toernooi. Het seizoen 2005-2006 deed er voor het eerst een meisjesteam van sv Diemen mee aan de competitie. Sinds die tijd timmert sv Diemen met veel enthousiasme aan de weg met het meisjes- en vrouwenvoetbal. Inmiddels zijn er in totaal 7 teams die competitie spelen. Ieder meisje is van harte welkom om bij ons te komen voetballen. De meisjes krijgen training van enthousiaste opgeleide jonge trainers en trainsters, waarvan de meesten zelf ook nog voetballen in Vrouwen1. sv Diemen wil graag dat zoveel mogelijk trainers worden opgeleid en biedt opleidingen ism de KNVB. sv Diemen hanteert een keuze beleid voor meisjes pupillen: meisjes mogen kiezen om in een jongens- of meisjesteam te spelen.

Kenmerken van de Vrouwen en meisjes afdeling:
    sv Diemen heeft enthousiaste teams. Plezier bij het voetbal staat voorop gevolgd door persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid.

We organiseren veel leuke activiteiten zoals: de sv Diemen Meisjes Talentendag, een jaarlijks terugkerend evenement in samenwerking met de Diemense basisscholen; het Kerstmix toernooitje, een gezellig evenement waar de teams bestaan uit meiden van verschillende leeftijden en we na het voetballen in de kantine lekker aan het kerstdiner gaan; samen naar wedstrijden van de Ajax vrouwen; Weekendje LOL, een evenement voor alle teams vanaf ongeveer 11 jaar met overnachtingen.

Vrouwen/meisjes commissie:
    De Vrouwen/Meisjescommissie bestaat uit 4 personen: Menno Golsteijn (afdeling coördinator), Dorien Dijk (bestuurslid vrouwen/meisjes), Xanne Eelhart (secretariaat) en Peter Rietkerk (technisch coördinator). De commissie komt op voor de belangen van het vrouwen/meisjes voetbal binnen de vereniging. We zijn het aanspreekpunt voor speelsters, trainers en ouders, maar ook voor andere functionarissen binnen de club. De commissie legt verantwoording af aan het bestuur En de commissie maakt beleid voor de vrouwen/meisjes afdeling, implementeert beleid en houdt de ontwikkeling ervan in de gaten.

sv Diemen is altijd opzoek naar nog meer meiden bij de club, dus ben je geïnteresseerd, informeer bij ons en train een paar keer mee om te zien of je het leuk vindt.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

• meisjes sv Diemen
  • sv Diemen meisjes