• Kantinerooster

• PDF: Kantinerooster najaar 2016 - 2017

Opzet van de roosterindeling
    Dit seizoen is er per dienst van 5 uren een team verantwoordelijk voor de uitvoering van de kantinedienst. Dit is als volgt ingedeeld.

Dienst 1 op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur wordt verzorgd door junioren en/of ouders/verzorgers die voetballen op de zondag. Voor deze dienst worden door de trainer/leider drie personen aangewezen om de dienst te draaien.

Dienst 2 op zaterdag van 14:00 tot 19:00 uur wordt verzorgd door de senioren zondag. Voor deze dienst worden door de trainer/leider twee personen aangewezen om de dienst te draaien.

Dienst 1 op zondag van 09:00 tot 14:00 uur wordt verzorgd door de ouders/verzorgers van de pupillen en de meisjes die voetballen op zaterdag. Voor deze dienst worden door de trainer/leider twee personen aangewezen om de dienst te draaien.

Dienst 2 op zondag van 14:00 tot 19:00 uur wordt verzorgd door de senioren zaterdag en de vrouwen 1. Voor deze dienst worden door de trainer/leider twee personen aangewezen om de dienst te draaien

De trainer en/of leider van een team bepaalt wie de kantinedienst draait.Daar waar het jeugdspelers zijn, jonger dan 18 jaar, is de ouder/verzorger verantwoordelijk voor het vervullen van de kantinedienst. Men hoeft niet zelf te komen, maar kan ook een familielid, vriend, broer of zus sturen, mits die maar ouder is dan 18 jaar. Jeugdleden van 17 en 18 jaar mogen ook zelf staan mits zij in de keuken functioneren en wanneer er geen alcohol wordt geschonken (‘s morgens). Spelers en ouders (ingeschreven als niet-spelend lid) die een vaste wekelijkse functie vervullen voor de vereniging hoeven geen kantinedienst te draaien. Zaalvoetballers worden vanwege de verplichte zaaldiensten niet ingedeeld in het rooster.

De regel is: als je niet bent afgebeld, dien je altijd te komen
    Voor alle wedstrijddagen is een rooster opgesteld met een vast aantal spelers/ouders per dienst. Voor de zaterdagochtend zijn 3 personen nodig. Voor de zaterdagmiddag zijn 2 personen nodig en voor de zondagochtend en zondagmiddag zijn 2 personen nodig. Het is mogelijk dat er op een inhaaldag maar weinig wedstrijden zijn. Is dat het geval, dan zal iemand van de vaste kantinecommissie enkele spelers of ouders een paar dagen van tevoren afbellen. Zo’n afgebelde kantinedienst hoeft niet later te worden ingehaald.

Wat doe ik bij afkeuringen?
    Bij gedeeltelijke afkeuring worden de kantinediensten gewoon gedraaid. Zijn er erg weinig mensen nodig dan zal iemand van de vaste kantinecommissie mensen vooraf afbellen of op de dag zelf toestemming geven om eerder te vertrekken. Ook als het hele district West 1 is afgekeurd, kan er bij sv Diemen op kunstgras gevoetbald worden. Er wordt dan een "alternatief programma" gespeeld. Ook in dat geval dienen spelers en ouders die zijn ingeroosterd gewoon te komen, tenzij zij door de vaste kantinecommissie zijn afgebeld.

Hoe vind ik mijn dienst in het rooster?
    In het rooster vindt u de namen van de teams op datum, tijdstip en leeftijdscategorie ingedeeld. Het rooster wordt hierboven gepubliceerd op www.svdiemen.nl. Daarnaast hangt het rooster op het publicatiebord in de kantine en bij de bar.