• Dankwoord van organisator Pierre aan zijn medewerk(sters)ers

Pfffffff ik ben nog aan het bijkomen van de afgelopen dagen.....moe maar zeeeeer voldaan!! Ik heb de afgelopen dagen veel complimenten gehad over de manier waarop wij het toernooi hebben neergezet. Vandaag kwam iemand speciaal eerder naar mij toe om mij te bedanken voor de goede organisatie (omdat ik het later te druk zou hebben). Zo waren er meer verenigingen die genoten hebben van ons complex en het toernooi en ons hiervoor complimenten gaven.

Wij hebben ons visitekaartje afgegeven aan veel verenigingen, zij hebben kunnen zien dat sv Diemen een mooie vereniging is met vrijwilligers die de club graag helpen bij het neerzetten van een mooi toernooi.

De afgelopen 3 dagen hebben 84 verenigingen en ongeveer 840 spelers deelgenomen aan ons toernooi. Onder de deelnemers ook een Engelse club. Ik ben ontzettend trots op wat wij neergezet hebben!! Drie dagen een toernooi houden is niet niks, vooraf verklaarden mensen mij net niet voor gek als ik het aangaf. Het vraagt ontzettend veel van de vrijwilligers en desondanks hebben wij het toch geflikt. Alles is goed gegaan en veel blije kinderen/gezichten. De kantine gaf ook aan dat het een geslaagd toernooi was. Het was op sommige momenten zelfs zo druk dat er met bonnetjes met nummers erop gewerkt moest worden om het aan te kunnen en het overzicht te bewaren. Deze drie dagen hebben wij ruim 600 Unox broodjes verkocht.

Via deze mail wil ik mijn waardering en dankbaarheid tonen voor jullie inzet. ZONDER JULLIE WAS DIT NIET MOGELIJK GEWEEST!!! Jong en oud kwamen samen om de schouders eronder te zetten en te knallen. Ik vond het mooi om de jonge scheidsrechters op de velden te zien, zij zijn nu al in staat om een wedstrijd in goede banen te leiden. Yes-R was zelfs zo onder de indruk van ons toernooi dat hij zijn tekst niet meer wist!!

Na een jaar er tussenuit te zijn geweest, zijn wij ijzersterk teruggekomen. Dit smaakt zeker naar meer en het mag niet meer voorkomen dat wij een jaar overslaan. Ik zal de komende periode de evaluatie doen met Talent Goals en kijken hoe wij deze samenwerking voort kunnen zetten.

Bedankt dat jullie er stonden ondanks dat jullie het druk hebben met school, werk, familie/gezin etc. Het was een waar genoegen om met jullie allemaal samen te werken!

Groeten, Pierre