• Club van 100

• Waar staat de Club van 100 voor?

Heropgericht  in 2015 door een aantal enthousiaste Diemenaren, zet de Club van 100 zich met name in voor de jeugd van onze voetbalvereniging. Onze doelstellingen zijn:

1.        Financieel ondersteunen van jeugdzaken en allerlei jeugdactiviteiten;

2.       Zo nodig ondersteunen van de vereniging bij overige zaken.

Vanuit onze betrokkenheid bij sv Diemen willen wij graag investeren in de jeugd, want de jeugd is onze toekomst! Wij leveren een financiële bijdrage aan zaken om het voetbal heen. Behalve de bijdragen aan diverse jeugdzaken, kunnen ook andere nuttige verenigingsdoelen door ons worden gesponsord. Zo vinden wij het bijvoorbeeld leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan activiteiten voor de oudere vrijwilligers. Deze mensen verrichten bijna dagelijks allerlei werkzaamheden om ons sportpark er schoon en netjes uit te laten zien.

Waar haalt de Club van 100 haar inkomsten vandaan?

Onze inkomstenbron bestaat uit de donaties van onze leden. Van oudsher bestaat deze donatie uit honderd gulden per seizoen: daar komt dus de naam Club van 100 vandaan. Met de komst van de euro is dat 50 euro geworden. Dat is nog geen euro per week!
    Zowel bedrijven als particulieren kunnen lid worden van de Club van 100. Zoals gezegd: voor slechts € 50,- per jaar ben je lid en komt jouw naam (of dat van je bedrijf) op het grote bord in de sv Diemen kantine.

Middels een jaarlijkse ledenvergadering beslissen de leden uiteindelijk zelf waar hun bijdrage aan besteed gaat worden. Voor de exacte gang van zaken kunt u het regelement van de Club van 100 vinden op de website.

Lid worden?

Word nu lid van de Club van 100 en steun hiermee sv Diemen! Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen, de donatie over te maken en het formulier in te leveren bij één van de commissieleden van de Club van 100. Let op: voor bedrijven is de bijdrage van € 50 volledig aftrekbaar als sponsoruitgaven. Dus word snel lid van de Club van 100!

Commissie Club van 100

Erik  Heemskerk (Voorzitter)