• Afgelastingen

• Geen afgelastingen

• Door de 3 kunstgrasvelden bij sv Diemen zal het nog maar zelden voorkomen dat er een veld is afgelast. De consul laat de afgelasting op onze thuisvelden “rond 08.00 uur” plaatsen op de website in “Programmaoverzicht”. Wel moet rekening worden gehouden met de meer “algemene afgelastingen”.

Buiten het “programmaoverzicht” in deze sv Diemen website zijn er nog andere manieren om te ontdekken of er sprake is van een afgelasting.

NOS Teletekstpagina 603

Bij een algehele afkeuring brengt de KNVB een scheiding aan tussen een A – en een B-categorie.
    sv Diemen komt uit in West 1, dus op pagina 603 kan je controleren of er sprake is van een algemene afgelasting.
    Indien er geen informatie wordt weergegeven, klik dan op de link; Algemene afgelasting.

Onder de categorie A vallen bij sv Diemen seizoen 2016-2017 de volgende teams;

• Zondag 1, 2 en 3; Zaterdag 1
    • Vrouwen 1
    • JO19-1 zat, JO17-1 zat, JO15-1 zon.

Onder de categorie B vallen alle teams die spelen in de overige klassen.

Website www.voetbal.nl

Op Home>>Clubs & Competities>> Afgelastingen wordt op de pagina een duidelijk overzicht getoond welke wedstrijden (per district en categorie) zijn afgelast. Staat er ter hoogte van ons district West 1 en ter hoogte van jouw categorie (Cat B) “afgelast”, dan gaat jouw wedstrijd niet door.

Wanneer zij afgelastingen bekend?

Tussen donderdag en op z’n laatst de ochtend van de speeldag voor 8.30 uur wordt bekend gemaakt of er sprake is van een algehele of gedeeltelijke afgelasting. Bij twijfel, kijk op de eigen verenigingswebsite en/ of neem contact op met je leider dan wel trainer/ coach. Je kan ook kijken bij jouw programma van jouw team op voetbal.nl om zeker te weten of jouw wedstrijd doorgaat of niet.

In welke categorie ben ik actief.

Categorie A;

• Mannen veldvoetbal standaard tweede divisie t/m de 5e klasse;
    • Mannen veldvoetbal reserve hoofdklasse t/m reserve 3e klasse;
    • Vrouwen veldvoetbal eredivisie vrouwen t/m de 3e klasse;
    • JO19, JO17, JO15, eredivisie t/m de 1e klasse;
    • JO13, 1e divisie t/m hoofdklasse.

Categorie B;

• De elftallen/ teams die spelen in de overige klassen (zie cat. A).

Uitwedstrijden.

Voor uitwedstrijden kan je (bij voorkeur) ook informeren bij de tegenpartij.
    Klik hier voor de terreinligging en telefoonnummers www.gidsnl.nl .